Събота,

WhatsApp пуска функция редактиране на съобщения

От: екип на Стандарт -
390
WhatsApp пуска функция редактиране на съобщения
A
A
A

WhatsApp пуска дълго искана нова функция: редактиране на съобщения. Това обаче ще бъде възможно в рамките на 15 минути след изпращането. Коригираните съобщения ще се показват в чата с етикет „редактирано“, без да се показва хронология на редакциите.

Новата функция на WhatsApp следва подобен ход от iMessage на Apple миналата есен, за да позволи на потребителите да редактират съобщения до пет пъти в рамките на 15 минути след изпращане. Изглежда, че функцията за редактиране на WhatsApp ще позволи само една ревизия, според видео, публикувано от компанията в Twitter.Потребителите на WhatsApp имат достъп до функцията за редактиране чрез продължително натискане на съобщение. Редактирането започна да се разпространява в световен мащаб и ще бъде достъпно за повече от 2 милиарда потребители на платформата през следващите седмици, каза компанията.

През последните години WhatsApp въведе редица функции за поверителност и търговия за потребители и фирми, работещи с приложението, тъй като се стреми да увеличи популярността си. През август WhatsApp въведе възможността потребителите да проверяват съобщенията си, без други хора да знаят, че са онлайн.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията