Vivacom предлага атрактивния смартфон Nokia C32

Моделът се откроява с дълъг живот на батерията и издръжливост

Vivacom предлага атрактивния смартфон Nokia C32 | StandartNews.com
  • Моделът се откроява с дълъг живот на батерията и издръжливост

Vivacom вече предлага, в своите магазини и онлайн, атрактивния и достъпен модел смартфон – Nokia C32. Устройството може да бъде закупено на специалната цена от 8.98 лева на месец на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Nokia C32 е оборудван с изключително издръжлива батерия с капацитет от 5000mAh, която гарантира употреба до 3 дни с едно зареждане.

Моделът разполага с 6,5-инчов IPS LCD дисплей и с двойна камера с 50-мегапикселова основна камера и 2MP макро обектив. С допълнителните функции за нощен и портретен режим и автоматичен HDR, потребителите ще имат възможността да постигнат невероятно качество на снимките. Изисканият и сигурен дизайн на модела, който е със закалено стъкло отпред и отзад, както и странична рамка с метално покритие, го отличава от останалите смартфони в категорията. Устройството е налично в два атрактивни цвята – Charcoal и Beach Pink.

Nokia C32 пристига с най-новия софтуер на Android – Android 13, който предлага на потребителите най-новите функции и иновации като производителност и персонализиране. Операционната система, заедно с невероятните 4GB ROM памет, 64GB RAM памет и 3GB виртуална RAM памет, гарантират страхотно потребителско изживяване.

Повече за устройството може да видите ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай