Threads пусна първата си голяма партида от актуализации

Ръководителите на Meta целят подобряване на приложението с надеждата да накарат потребителите да се връщат

Threads пусна първата си голяма партида от актуализации | StandartNews.com

Конкурентното приложение на Twitter на Meta Threads пусна първата си голяма партида от актуализации от стартирането си. 

Новите функции включват бутон за превод и раздел в емисията за активност на потребителите, предназначен да показва кой ги е последвал. 

Threads привлече над 100 милиона потребителски регистрации за по-малко от седмица, но все още му липсват много от функциите, популярни в Twitter и други платформи, включително директни съобщения и стабилна функция за търсене.

Ангажираността на потребителите в Threads е намаляла от първата седмица, според фирмата за анализ на уеб трафик Similarweb. И ръководителите на Meta целят подобряване на приложението с надеждата да накарат потребителите да се връщат.

Актуализациите включват възможност за абониране и получаване на известия от акаунти, които потребителят не следва, и бутон „+“, който позволява на потребителите да следват нови акаунти от отговорите на публикация, корекции на грешки и други подобрения.

Ръководителят на Instagram Адам Мосери, който ръководи Threads, също намекна за планове за въвеждане на настолна версия на приложението, емисия само от акаунти, които потребителят следва, и бутон за редактиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай