СуперХостинг.БГ отбелязва Световния ден на изкуството с акцент върху .art домейните

Вече десет години по традиция на 15 април светът отбелязва Световния ден на изкуството (World Art Day)

СуперХостинг.БГ отбелязва Световния ден на изкуството с акцент върху .art домейните | StandartNews.com

Вече десет години по традиция на 15 април светът отбелязва Световния ден на изкуството (World Art Day). На този ден е роден Леонардо да Винчи, а самият той е избран за символ на мира, свободата на изразяване и толерантността.

По случай празника тази година най-голямата българска хостинг компания  СуперХостинг.БГ предоставя възможност на своите настоящи и бъдещи клиенти да закупят творчески .art домейн при много добри преференциални условия.

Какво представляват .art домейните?

Разширението .art прави уникални имената на уебсайтове, поставяйки акцент върху изкуството и културата. Така, само с един поглед, потребителите ще се ориентират, че става въпрос за артистичен сайт или креативен бизнес. В световен мащаб над 200 000 марки, институции и творци вече са се присъединили към общността на .art домейните, информират от българската хостинг компания. Все по-често срещана и в България тенденция е артистите да залагат на личния брандинг, регистрирайки домейн със своето име, фамилия и окончание .art накрая.

Перфектен идентификатор

В този смисъл .art домейнът се явява като перфектен идентификатор, който комуникира идентичността на твореца, при това лесно и разбираемо на всички езици. Избирайки yourname.art като своя цифрова идентичност, собствениците на сайтове създават входна точка за множество запитвания относно техния професионален опит, работа и проекти.

Собствено пространство със собствени правила

Голям брой артисти и проекти в областта на изкуството до сега развиваха своята дигитална идентичност само в социалните мрежи. През последните години обаче правилата в социалните мрежи се променят почти светкавично и човек никога не може да има пълен контрол върху публикуваното в тях. Когато става въпрос за уебсайт обаче, собственикът е единственият, който решава как, кога и какво да представи. Уебсайтът с домейн .art може да бъде всичко – входна точка за всички акаунти в социалните медии, онлайн портфолио, пазар, който генерира поток от приходи или страхотно име за NFT проект.

Подобрено онлайн присъствие

Домейн зоната .art предоставя възможност на своите собственици да споделят своите произведения на изкуството и съобщения в глобални, редовно посещавани канали на общността. Сред тях са блогове, бюлетини и акаунти в социалните медии, които представляват страхотна възможност за привличане на трафик.

Предимства на .art домейните

Вече почти пет години по света .art домейните са предпочитани от художници, фотографи, писатели, музиканти, пилоти, учени, производители на мебели, занаятчии, модели, NFT ентусиасти, крипто пионери и други. Основно тяхно предимство е, че предоставят запомнящ се адрес на уебсайт, разбираем на всички езици и разпознаваема дигитална идентичност на всеки творец.

Освен това, поради относително скорошното създаване на домейн зоната, има голям шанс всеки да намери абсолютно идеално съвпадение за своя арт проект, при това на достъпна цена. Не на последно място – присъединявайки се към бързо развиващата се .art общност, собствениците на сайтове получават изключителен достъп до нови клиенти и партньорства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай