Вторник,

SteelSeries Apex 3 – удобна и безшумна геймърска клавиатура за шампиони (Ревю)

От: Екип на Стандарт -
659
SteelSeries Apex 3 – удобна и безшумна геймърска клавиатура за шампиони (Ревю)
A
A
A

Клавиатурата Apex 3 на SteelSeries е създадена да отговори на нуждите и на най-запалените геймъри, за което свидетелстват редица функционалности и особености на външния ѝ вид. В редакцията получихме една бройка от модела и тествахме нейните възможности.

Външният вид

на Apex 3 е първото, което ни впечатли. Моделът се отличава с компактния си дизайн (размери 364 x 150 x 40 мм.) и тегло от 639 грама. Устройството предоставя повече пространство за движение на мишката, което е постигнато чрез елиминирането на десет клавиша. Тази особеност на клавиатурата осигурява по-добра ергономичност по време на игри.

Суичовете Whisper Quiet

на разглежданата клавиатура на SteelSeries са изключително тихи и проектирани от издръжлив материал с ниско триене. Производителят гарантира, че са възможни над 20 милиона безшумни натискания на клавишите.

Здравина и устойчивост

SteelSeries Apex 3 е сертифицирана против леки водни разливания. Тя е клас IP32, което я прави устойчива на прахови частици и всякакви течности.

Подсветката

на Apex 3 притежава 16.8 милиона цвята и е разделена на десет отделни зони за персонализация. С помощта на софтуера  SteelSeries Engine всеки може да конфигурира свои индивидуални светлинни ефекти и комбинации от клавиши.

Мултимедийни контроли

Тази геймърска клавиатура може да се похвали със специални мултимедийни контроли, което допринася за лесна промяна на настройките в движение. По този начин например може да се регулира  яркостта с натискането на само един бутон.

Premium Magnetic Wrist Rest

Apex 3 пристига с перфектния аксесоар - голяма и удобна поставка за китка с меко покритие. Характерно за нея е, че се закача с магнити и може лесно да бъде прибрана, когато не се използва.

Този модел клавиатура често е използван от професионални кибер спортисти заради бързината ѝ и подобрената ергономия, които са предпоставка за постигането на високи състезателни резултати.

В заключение можем да обобщим, че SteelSeries Apex 3 е пълноценна гейминг клавиатура, притежаваща множество функции, насочени към игри като например 10-зонно RGB осветление, тихи превключватели и възможност за 20 милиона натискания на клавишите. На български пазар тя може да бъде открита на цена от около 170 лева.

Повече информация има тук: https://www.instagram.com/steelseriesbulgaria/


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com