Стана ясно как вероятно ще изглежда iPhone 14 Pro

Дизайнът е финализиран и доставчиците започват пробно производство

Стана ясно как вероятно ще изглежда iPhone 14 Pro | StandartNews.com

Най-големият доставчик на Apple – Foxconn вече е започнал пробно производство на iPhone 14 Pro, което предполага, че Apple е финализирала дизайна му, тъй като преминава към ранните етапи на производство на устройството, според информация на Taiwan Economic Times.

Foxconn ще произвежда моделите от по-висок клас на iPhone 14, докато Luxshare, друг доставчик на Apple, ще се заеме с двата модела от по-нисък клас. В информацията се отбелязва, че Foxconn ще започне пробно OEM производство на iPhone 14 Pro, за да се увери, че може да произвежда устройството по стандартите на Apple, като се подготвя за масово производство по-късно през годината.

След започване на пробното производство в заводът трябва да се съберат данни, за да се коригират аномалиите, да се оцени производствения процес и елементите, които трябва да бъдат подобрени.

Очаква се iPhone 14 и iPhone 14 Pro да се отличават със значително променен дизайн, като се позовават на носталгичните решения на дизайна с iPhone 4 и iPhone 5. Рендърите на iPhone 14 Pro Max, споделени от лийкъра на Apple Джон Просър, предполагат по-дебел общ корпус и липса на изпъкналост на камерата. Същите рендери предполагат кръгли бутони за регулиране на звука и преработена решетка на високоговорителите.

Една от най-забележимите промени, за които се говори, че ще настъпят в iPhone 14, е премахването на прореза. Множество слухове върдят, че Apple ще дебютира с един отвор и изрез във формата на стълб в горната част на дисплея, където ще се помещават предната камера и системата TrueDepth камера за Face ID.

Очаква се линията на iPhone 14 да включва четири варианта, включително два 6,1-инчови и два 6,7-инчови модела. Актуализираната линия iPhone ще означава край на 5,4-инчовия iPhone "mini", представен за първи път с iPhone 12. Наред с актуализирания дизайн се очаква iPhone 14 да включва множество подобрения на камерата, като 48-мегапикселова широкоъгълна камера, 8K видеозапис и подобрен ултраширокоъгълен обектив.

В допълнение към подобренията на камерата и новия дизайн, iPhone 14 ще има подобрена производителност и може да разполага с 8 GB RAM в моделите от най-висок клас - най-много досега в iPhone. Други слухове твърдят, че iPhone 14 няма да разполага със слот за SIM карта, тъй като Apple се стреми да увеличи използването на технологията eSIM, и може да се предлага с до 2 TB памет.

Повече технологични новини може да прочетете тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай