Революция от VIVACOM. Телевизия и нет 5G навсякъде

VIVACOM вече предлага 5G интернет за дома и офиса - сигурно решение за региони без оптична свързаност

Революция от VIVACOM. Телевизия и нет 5G навсякъде | StandartNews.com

VIVACOM съвсем наскоро стартира изцяло новата услуга - 5G HOME INTERNET, която обединява в себе си не само неограничен високоскоростен интернет, но и висококачествена интерактивна телевизия EON, дори в райони, в които няма изградена оптична мрежа. Новата услуга е базирана на 5G мрежата на Vivacom, която е с най-голямо покритие в страната, и предлага неограничени възможности както за дома, така и за офиса.

Какво получаваме с услугата 5G HOME INTERNET?

С 5G HOME INTERNET всички клиенти имат възможност да се докоснат до изключително мултимедийно изживяване на EON телевизията - невероятно Ultra HD качество на картината и възможността да връщат съдържание до седем дни назад. Всеки, който един път се е възползвал от опцията да си върне пропуснатия сериал или реалити, никога повече не би могъл да си представи да ползва друга услуга.

Допълнително, всеки получава и достъп до видеотека, съдържаща повече от 15 000 култови заглавия, спортен режим и възможност за създаване на детски профил.

Освен това, услугата осигурява допълнителни възможности като свързване на повече устройства едновременно, бързо изтегляне на файлове, много по-стабилна връзка, не само за стрийминг, но и гейминг, и гледане на разнообразно съдържание в ултра HD резолюция.

Перфектното решение не само за дома, но и за офиса

Вече немалко бизнеси искат да бъдат изцяло мобилни и гъвкави по отношение тяхната работа, като единственото нещо, от което се нуждаят, е качествена и стабилна интернет връзка. Благодарение на най-новата услуга 5G OFFICE INTERNET на VIVACOM, вече всички бизнеси, чиито офиси се намират на отдалечени места или пък не разполагат с оптично покритие, могат да се възползват не само от бърза, но и изключително надеждна интернет връзка, през мобилната 5G мрежа на телекома.

5G OFFICE INTERNET осигурява на компаниите също множество допълнителни възможности като свързване на повече устройства едновременно, бързо изтегляне на файлове, както и по-сигурна връзка за споделяне на видео и документи, като услугата е перфектното решение за всеки бизнес, независимо от размерите му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай