Realme GT NEO 3 - съчетание от бърз процесор, светкавично зареждане и 50 МP камера

Дизайнът на един от най-високоскоростните смартфони в света, вдъхновен от легендарните съревнования „24 часа на Льо Ман“

Realme GT NEO 3 - съчетание от бърз процесор, светкавично зареждане и 50 МP камера | StandartNews.com
  • Смартфонът с дизайн, вдъхновен от „24 часа на Льо Ман“, идва с бърз процесор, светкавично зареждане и лети в 5G мрежата на оператора

За любителите на автомобилните спортове и бързите скорости Yettel предлага един от най-високоскоростните смартфони в света – Realme GT NEO, с дизайн, вдъхновен от легендарните съревнования през 60-те години в „24 часа на Льо Ман“.

Скоростта е водеща не само в дизайна, но и в технологичните подобрения, използвани в смартфона, а от Realme определят своя модел като почит към състезателните автомобилни легенди. Апаратът залага на първия в Европа Dimensity 8100 5G процесор, 150 W супер бързо зареждане и 50 МP тройна задна камера.

Смартфонът разполага с 6,7-инчов AMOLED дисплей с 1 млрд. цвята, който заема 94% от предния панел на апарата. Скорост има дори в екрана, чиято честота на опресняване е до 120Hz. Същевременно резолюцията му е 1080 x 2412 px, а на него е положена и защита с Corning Gorilla Glass 5 покритие.

Realme GT NEO 3 отговаря напълно на скоростния си дизайн с процесора MediaTek Dimensity 8100 с осем ядра, чиято работа се подпомага от 12 GB оперативна памет. Камерата е тройна с 50 MP основен сензор. GT NEO 3 се отличава с HDR поддръжка и PDAF. Сред другите сензори виждаме ултраширокоъгълен 8 MP, както и един 2 MP за макро снимки. Селфи камерата пък е 16 MP и също поддържа HDR и панорамно заснемане.

Другият скоростен елемент в модела е батерията с капацитет от 4500 mAh, която се зарежда от 0 до 100% за едва 15 минути благодарение на супербързото 150W UltraDart зареждане.

Смартфонът може да бъде закупен в брой за 679,99 лв. или на изплащане за 35,59 на месец с план Total Unlimited 59.99 и договор за 2 години. А както всички други смартфони, предлагани от Yettel, Realme GT NEO 3 идва не с  2, а с 3 години безплатна гаранция.

Повече информация за смартфона може да бъде намерена тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай