Пуснаха у нас новата версия на култовия телефон Nokia 8210 с 4G

Съвременен дизайн, модерни функции и емблематичната за финландския бранд издръжливост на достъпни цени – това са само част от предимствата на новите модели

Пуснаха у нас новата версия на култовия телефон Nokia 8210 с 4G | StandartNews.com

След Nokia 5710 XpressAudio, който изненада с вградените си безжични слушалки, още два от наскоро представените от HMD Global класически телефони Nokia вече са налични в България.

Вдъхновен от класическия телефон, новият Nokia 8210 4G привлича вниманието с комбинация от запомнящ се дизайн, издръжливост и дълъг живот на батерията с модерни детайли като голям дисплей и съвременни функции като MP3 плейър, слот за MicroSD карта, камера и интуитивен интерфейс. Всичко това го прави изключително удобен и лесен за ползване, подобно и на другия нов модел, който попълва портфолиото от телефони на финладската марка – Nokia 2660 Flip. Той пък е особено подходящ за най-възрастните потребители с практичния му дизайн, големи дисплей и бутони, съвместимост със слухови апарати и дори бутон за спешни ситуации.

Nokia 8210 4G – за съвременните ценители на класиката Nokia 8210 4G е с обновен дизайн, уголемен 2,8-инчов дисплей, отделени клавиши и интуитивен интерфейс за максимално улеснено ползване. Функциите му също са съобразени със съвременните нужди на потребителите – 4G свързаност, VoLTE гласово набиране, MP3 плеър, FM радио, камера и, разбира се, любимата на няколко поколения „Змия“. Подобно на своя предшественик, новата версия на култовата класика комбинира безупречна скандинавска елегантност и издръжливост – както физически, така и по отношение на батерията, която осигурява достатъчно дълго активно ползване и седмици в standby режим само с едно зареждане. Nokia 8210 4G се предлага в България в син цвят на препоръчителна цена 149 лева.

Nokia 2660 Flip – комфорт за потребителите от всяка възрастТънкият, лек и елегантен телефон с капаче Nokia 2660 Flip е създаден, за да улеснява живота на любимите ви хора – ергономичният му дизайн е с комфортно разположение на микрофона и слушалката за още по-ясен звук, голям, 2,8-инчов екран с увеличаване на шрифта и големи и практични бутони за безпроблемно набиране. Моделът разполага и с бутон за спешни случаи, за да реагирате навреме, ако по-възрастните членове на семейството се нуждаят от съдействие. Също с грижа за тях е предвидено устройството да е съвместимо със слухови апарати и да подсигурява достатъчно часове за разговори с мощната си 1450 mAh батерия. Nokia 2660 Flip се предлага у нас в комплект с преносима зарядна станция на препоръчителна цена от 159 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай