Промени на върха в OnlyFans

Главният изпълнителен директор напуска

Промени на върха в OnlyFans | StandartNews.com

След около две години и половина като главен изпълнителен директор, Ами Ган напуска OnlyFans. Главният стратегически и оперативен директор Кийли Блеър ще поеме поста й. 

OnlyFans е може би най-известната платформа за създатели, която поддържа съдържание за възрастни и според Ган компанията е изплатила 10 милиарда долара на създателите, докато тя е била главен изпълнителен директор; 

Ган пише, че въпреки огромния успех на OnlyFans, длъжността главен изпълнителен директор на платформата е трудна работа, предвид  променящите се политики на компаниите за кредитни карти и глобалното законодателство. 

Обявявайки напускането от OnlyFans, Ган разкри и следващото си начинание - Hoxton Projects, маркетингова компания, която „преосмисля парадигмата на агенцията“, за да подпомогне растежа на бизнеса на основателите. Въпреки мандата й като главен изпълнителен директор, опитът на Ган е в маркетинга; преди това е била главен маркетинг директор на OnlyFans, а преди това е ръководила комуникационни усилия в Cannabis Cafe, Red Bull, Quest Nutrition и други компании.

Блеър, новият главен изпълнителен директор, дойде в OnlyFans след кариера в законодателството за поверителност на данните, набор от умения, които са полезни в компания, която не може да успее, без да накара потребителите да се чувстват уверени, че данните им са в безопасност. Мат Ридър, заместник-главният съветник на компанията, ще замени Блеър като CSOO, а Сю Бийби ще стане главен комуникационен директор на OnlyFans.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай