Ново устройство променя фитнеса у дома

Fiture също има скрит екран, който напомня на AR дисплеи

Ново устройство променя фитнеса у дома | StandartNews.com

Когато Mirror дебютира със своето фитнес огледало през 2018 г. , днес се появи още един претендент под формата на Fiture - интерактивно свързано огледало, което предлага обратна връзка в реално време, жестове, гласов контрол и възможност за създаване на персонализирани тренировки.

Устройството изглежда като огледало, с дължина 109 см и с дебелина 3,5 см. Освен щепсел отзад, високоговорители отстрани и бутони за управление, изглежда като всяко друго огледало в цял ръст, което бихте купили в мебелен магазин.

Подобно на Mirror, Fiture също има скрит екран, който напомня на AR дисплеи. Основната разлика е, че сензорът за движение на Fiture е в долната половина на устройството. На екрана можете да видите статистиката, кои ходове предстоят и класация.

Интелигентните сензори за движение на огледалото разпознават повече от 1000 различни движения в HIIT, сила, бокс, кардио, йога и танци. Те също могат да броят повторенията, темпото, сериите и времето. Получавате и съветите за коригиране на формата или изпълненията, както и похвала, ако правите упражненията според правилното темпо на тренировката. Например, някои тренировки може да ви подканят да задържите позиция - като клек - за определен период от време.

Fiture ви позволява да създавате свои собствени тренировки - да избирате конкретни движения от библиотеката, да персонализирате колко дълго правите всяко движение, както и броя на повторенията въз основа на вашето текущо ниво на фитнес, цели и предпочитания. Това е отлично за начинаещи и ако искате да опитате да създадете свои собствени програми.

Fiture се предлага за 1 495 долара и идва в пет цвята: черен, синьо-зелен, син, златен и сив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай