Новият достъпен Honor Magic4 Lite идва на специална цена през май от A1

Смартфонът идва с осемядрен Qualcomm – Snapdragon 659 процесор и осигурява 128 GB вградена и 6 GB RAM памет

Новият достъпен Honor Magic4 Lite идва на специална цена през май от A1 | StandartNews.com
  • Клиентите, които искат да го закупят от A1.bg през май, могат да го направят на специални цени на изплащане или в брой с план от А1

Само през месец май най-новият модел на Honor – Magic4 Lite, е на разположение на специални цени в онлайн магазина на A1.bg. Смартфонът е най-новото попълнение в палитрата продукти на Honor, което съчетава достъпна цена с основните характеристики на флагманите от серията. Сред другите предимства на Honor Magic4 Lite е и фактът, че смартфонът е съвместим с мрежата от пето поколение 5G ULTRA на А1, което дава възможност на потребителите да се наслаждават на неограничени скорости на сърфиране и свързаност. Honor Magic4 Lite е достъпен във всички магазини на А1, но за потребителите, които го закупят чрез онлайн магазина на А1 през май, има специална оферта - цена в брой от 169,99 лв. или на изплащане от 11,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra от А1. Те ще получат новия достъпен модел на Honor и в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.

Honor Magic4 Lite разполага с голям 6.81-инчов IPS LCD дисплей с адаптивна честота на опресняване от 120Hz и 2388 x 1080 резолюция. Смартфонът идва с осемядрен Qualcomm – Snapdragon 659 процесор и осигурява 128 GB вградена и 6 GB RAM памет. Батерията има опция за бързо зареждане от 66W и е с относително голям капацитет от 4 800 mAh. Моделът разполага с лицензирана версия на Android 11 и поддържа всички функционалности на платформата на Google. Основната камера е тройна, като включва 48 MP основен сензор и бленда f/1.8, 2 МР макрокамера с бленда f/2.4 и 2 МР сензор за дълбочина с бленда f/2.4. Селфи камерата е 16 МР. Устройството е с четец на пръстови отпечатъци за допълнителна сигурност и възможност за използване с две SIM карти. Honor Magic4 Lite се предлага от А1 в цвят „среднощно черно“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай