Най-интересните смартфони, които предстои да видим на MWC 2022

HONOR Magic4, Lenovo Legion Y90, POCO M4 Pro и други модели са част от възраждането на най-голямото технологично събитие след пандемията

Най-интересните смартфони, които предстои да видим на MWC 2022 | StandartNews.com

Световният мобилен конгрес (MWC) 2022 ще започне на 28 февруари. Поради обстоятелствата, породени от пандемията големите и по-известни брандове предпочетоха да покажат апаратите си на отделни събития. От това обаче по най-добрия възможен начин се възползват някои по-непознати марки или екстравагантни телефони, които тепърва ще се борят за лидерство. Сред по-известните апарати обаче са и новата серията HONOR Magic4 и Lenovo Y90 (известен още като Lenovo Legion Phone 3). Освен гореспоменатите устройства, останалите си проправят път към нови пазари като Индия и Европа. Накрая ще бъде представен и ексклузивен за Китай телефон realme.

Ето какво се очаква да видим на кратко

POCO X4 Pro 5G и POCO M4 Pro

POCO потвърди, че ще пусне на пазара POCO X4 Pro 5G и POCO M4 Pro на 28 февруари. Предстоящите POCO X4 Pro 5G и POCO M4 Pro не са усъвършенствани версии на международните Redmi Note 11 Pro 5G и Redmi Note 11S. Освен дребните промени се очаква те да струват и по-малко

Серия HONOR Magic4

HONOR насрочи събитието си за 28 февруари на MWC 2022 още в края на януари. В продължение на дни с множество тийзъри марката наскоро потвърди, че на тази конференция ще дебютира серията HONOR Magic4. Предаването на живо ще започне в 13:00 ч. централноевропейско време в официалните канали на компанията в YouTube, Facebook и Twitter. Според слуховете, подобно на своя предшественик, серията HONOR Magic4 ще включва три модела, а именно HONOR Magic4, HONOR Magic4 Pro и HONOR Magic4 Pro+. Твърди се, че и трите ще предлагат спецификации от висок клас и вероятно ще имат премиум цени.

realme GT2 Series

Серията realme GT, състояща се от realme GT2 и realme GT2 Pro, ще бъде обявена за международните пазари на 28 февруари. Събитието по представянето ще бъде излъчено от в официалните джобове на компанията в YouTube и Twitter. Говорейки за характеристиките, се очаква тези телефони да бъдат същите като моделите, пуснати в Китай през януари. Според слуховете цените на вариантите vanilla и pro ще започват съответно от 539 евро и 789 евро.

Освен телефоните, Realme потвърди, че на тази конференция ще обяви и най-бързата в света технология за зареждане на смартфони. Неотдавна ексклузивно съобщихме, че тази технология може да се основава на 200W.

Малко по-късно ще бъде показан и realme V25. Той ще бъде пуснат на пазара в Китай на 3 март. Конференцията за телефона ще бъде предавана на живо от 14:00 ч. централноевропейско време в Weibo и други видео платформи. Според съобщенията се очаква предстоящият realme V25 да бъде подобрена версия на realme 9 Pro. Твърди се, че той ще бъде с характеристики като 6,58-инчов 120Hz дисплей (LCD), SoC Qualcomm Snapdragon 695, тройна камера с 64MP + 2MP + 2MP, 16MP селфи камера, realme UI 3.0, базиран на Android 12, 5000mAh батерия, 33W бързо зареждане, 8,5 мм дебелина и 195 г тегло.

 

Lenovo Legion Y90

От месеци слушаме за Legion Y90, геймърски смартфон на Lenovo. Наскоро компанията потвърди, че ще дебютира с този телефон в Китай на 28 февруари. Той ще бъде придружен от геймърски таблет, наречен Legion Y700. Конференцията ще бъде предавана в Weibo и други местни видео платформи от 19:00 ч. централно европейско време.

Очаква се Lenovo също така да обяви Legion Y90 като Legion Phone 3 за международните пазари на MWC 2022. За съжаление не знаем със сигурност кога ще се случи този анонс. Така или иначе, не можем да изключим възможността да е в същия ден.

Повече технологични новини може да прочетете тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай