„Моят A1 ти е на късмет“: Награди за всички от платформата на телекома

Луксозен лек автомобил, смартфони и бонуси очакват потребителите

„Моят A1 ти е на късмет“: Награди за всички от платформата на телекома | StandartNews.com
  • Луксозен лек автомобил, смартфони и бонуси очакват потребителите на Моят A1

Абонатите на A1 са победители в новата игра на телекома „Моят A1 ти е на късмет“, насочена към клиентите с регистрация в мобилното приложение или уеб портала „Моят А1“. Играта започва от 1 юли и ще продължи до месец октомври, когато ще бъде връчена голямата награда – луксозен лек автомобил.

С нея компанията цели да стимулира потребителите да се възползват от предимствата на платформата „Моят А1“, която дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон. Чрез „Моят A1” клиентите печелят време, а сега ще печелят и атрактивни награди.

Един късметлия ще се качи на чисто ново BMW X4 xDrive. За всеки ден от седмицата ще се раздава и по един смартфон Samsung Galaxy A33 5G, а всички участници ще могат да се възползват от всекидневни бонус пакети с минути, МВ на максимална скорост или SMS.

За да се включат потребителите на „Моят А1“ в играта, трябва само да влязат през регистрацията си в мобилното приложение или уеб портала a1.bg. Там те могат да „завъртят“ колелото на късмета, за да получат бонус пакет. Сред възможните за печелене бонуси са Неограничени национални минути; Неограничени МВ на максимална скорост и други.

Моментните награди са с 24-часова валидност. След изтичането ѝ потребителите ще имат възможност да завъртят колелото на късмета за нов бонус.

Втората стъпка е да изберат съществуваща А1 услуга и да се регистрират, за да пробват късмета си за смартфон или лек автомобил.

След първоначалната регистрация за предметна награда може да се участва всеки ден и това повишава шанса при тегленето на голямата печалба – BMW X4 xDrive.

За повече информация клиентите могат да следят новините през приложението My A1 и уеб портала „Моят A1“ на a1.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай