Motorola изненадващо отмени представянето на смартфоните Moto Razr 2022 и X30 Pro

За съжаление нищо не беше споделено зотносно нова дата на събитието

Motorola изненадващо отмени представянето на смартфоните Moto Razr 2022 и X30 Pro | StandartNews.com

Motorola внезапно разпространи информация, че отменя представянето на своите флагмански смартфони, което трябваше да се състои днес, 2 август. Не се знае каква е причината за това решение.

Очакваше се на събитието да бъдат показани Moto Razr 2022 с гъвкав екран, както и Moto X30 Pro, първото устройство, оборудвано с 200-мегапикселова камера.

Часове преди обявяването обаче Чен Джин, генерален мениджър на Lenovo Mobile China, публикува съобщение в социалната мрежа Weibo, в което казва, че премиерата няма да се състои.

"Съжалявам, че трябва да ви информирам, че планираното за тази вечер представяне на новите продукти на Moto се отменя поради определени причини. Все още искрено се надяваме да представим новите продукти Moto на всички", каза г-н Джин.

За съжаление нищо не беше споделено зотносно нова дата на събитието. Но можем да предположим, че Moto Razr 2022 и Moto X30 Pro все пак ще дебютират този месец.

Съобщава се, че и двата нови продукта ще получат процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 с осем ядра (до 3,2 GHz). Moto Razr 2022 ще разполага с 6,67-инчов гъвкав дисплей с резолюция 2400 × 1080 пиксела (Full HD+) и основна 50МР камера. Moto X30 Pro ще бъде оборудван с 6,73-инчов Full HD+ AMOLED екран с честота на опресняване до 144 Hz, както и с тройна камера в конфигурация 200 + 50 + 12 милиона пиксела.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай