Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните акаунти в Instagram и Facebook

Ще има и нов поток за създаване на акаунти и профили

Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните акаунти в Instagram и Facebook | StandartNews.com

Meta тества нов начин за добавяне и превключване между отделните акаунти в Instagram и Facebook, като интегрира своя Център за акаунти в приложенията. Функциите трябва да улеснят нещата за всеки, който постоянно прескача между различни акаунти в двете приложения или хора, които имат много профили в Instagram, за да разделят своята онлайн марка, личен живот и бизнес.

Новият превключвател на акаунти за Facebook и Instagram ще ви покаже всички акаунти и профили, които сте добавили към Центъра за акаунти . Въпреки че Instagram ви позволява да превключвате между различни профили от години, новата система ви позволява да добавяте Facebook акаунти към микса, което улеснява преминаването към Facebook, ако трябва да направите нещо в това приложение. Той също така ще ви покаже някои подробности относно известията за всеки акаунт — ако преглеждате личния си акаунт, превключвателят ще ви покаже дали има коментари или други известия, които да проверите в другите си акаунти.

Според публикацията в блога на компанията, новият превключвател се тества по целия свят за хора, използващи iPhone, телефони с Android и дори уеб версията на Instagram. Говорителят на Meta Емил Васкес каза, че компанията няма да сподели конкретни числа за това колко хора имат достъп до актуализацията, но каза, че „тя ще продължи да се разширява в наличността през следващите месеци“.

В iOS и Android Meta казва, че също тества нов поток за създаване на акаунти и профили, което ще улесни създаването на нови акаунти и профили и започването на използване на Instagram, ако вече използвате Facebook (или обратното).

От известно време Meta работи върху преплитането на своите акаунти; за своя VR хардуер дори създаде всеобхватен „Мета акаунт“ , към който след това можете да прикачите Instagram и Facebook профили. Тези тестове не въвеждат точно същата система в по-популярни продукти като Facebook и Instagram (все още), но това е същата философия да можете да поддържате всичките си Meta акаунти и профили на едно място.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай