Land Rover изпраща свой клиент в космоса с Virgin Galactic

Всеки, който притежава, поръча или закупи нов Land Rover, може да участва в надпреварата за спечелване на билет до космоса

Land Rover изпраща свой клиент в космоса  с Virgin Galactic | StandartNews.com

Land Rover си партнира с Virgin Galactic в лотарията "Приключението на живота", в която един щастливец, собственик на Land Rover, буквално ще полети в космоса в близко бъдеще.

Всеки, който в момента притежава Land Rover, може да се регистрира онлайн, като изпрати VIN номера на автомобила си и някои други данни, което се счита за едно участие. Подаването на поръчка за нов Land Rover носи 50 записа, а закупуването или лизингът на автомобила - 100 записа. Всеки, който се включи, получава точки и за това, че е насочил хора към лотарията, и няма ограничение за броя на участията, които можете да получите.

Това не е първият път, в който Land Rover си партнира с космическата компания на Ричард Брансън. SUV-ове Range Rover са били използвани за теглене на космическите самолети на компанията при различни събития и презентации, а през 2019 г. беше представено специално издание на Range Rover Astronaut Edition. Този модел можеше да бъде закупен само от тези, които се запишат за астронавт в компанията Virgin, и се предлагаше с уникални стилистични елементи. Тъй като Astronaut Edition беше базиран на вече стария Range Rover, няма да се изненадаме, ако Land Rover пусне нова версия, базирана на петото поколение Range Rover, което беше разкрито миналата година.

Голямата награда е единично място в космически полет на Virgin Galactic, което е на стойност около 450 000 щ. долара. Първият полет на Върджин Галактик с реални пътници в космоса се осъществи миналото лято с Брансън на борда, а компанията се надява до края на тази година в списъка да има 1000 души. Цялото преживяване трае около 90 минути, като корабът достига до ръба на космоса и осигурява няколко минути безтегловност, а билетите в момента са достъпни за широката публика.

Допълнителните награди за томболата включват програми за шофиране в центровете за преживявания на Land Rover, брандирани стоки и други артикули, които предстои да бъдат обявени. Участията ще приключат на 20 юни, а победителят ще бъде обявен на 15 август.

Повече технологични новини може на намерите в рубрика Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай