Кредитна компания Стик Кредит с вълнуващи изненади през лятото

Имате шанс да спечелите чисто нов телевизор, смартфон, както и други

Кредитна компания Стик Кредит с вълнуващи изненади през лятото | StandartNews.com

Вече сме в разгара на летните месеци и по това време хиляди хора отмарят на слънчеви плажове из цялата страна, а някои са планирали и пътувания до далечни екзотични дестинации. Дали и вие имахте шанса да планувате мечтаната почивка или все още се притеснявате за семейния бюджет? От Стик Кредит сме тук, за да ви помогнем.

Как можем да ви помогнем?

Като небанкова финансова институция, ние сме винаги до вас, когато имате нужда от бърз кредит, който да получите лесно, удобно и при напълно прозрачни условия. Може да се обърнете към нас 365 дни в годината, а ние сме винаги готови да ви предоставим допълнителни средства.

За да направим лятото ви по-приятно и щастливо, решихме, че юли месец е чудесно време за разведряване, като организирахме томбола с големи награди.

Каква е томболата?

По случай десет годишнината от създаването на фирмата ни, ние организирахме томбола с награди за всички наши клиенти. От 01.07.2023 до 31.07.2023 г. всеки, който кандидатства на страницата ни за бърз кредит, участва в томбола с награди. Имате шанс да спечелите чисто нов телевизор, смартфон, както и други.

Играта с награди през месец юли е предназначена за всички клиенти, независимо дали кандидатствате при нас за първи път или сте ни редовен клиент, който разчита на бързите заеми регулярно.

Има ли още?

Най-добрата новина е, че тези от вас, които кандидатстват за бърз заем онлайн за първи път, ще могат да се възползват и от голяма отстъпка. Специално за вас, всеки първи кредит до заплата, който изтеглите, е с нула процента лихва. Точно така, ако сте наш клиент за първи път, сумата за връщане по вашият кредит ще бъде равна на сумата, която сте изтеглили.

Ако още не сте готови с плановете за лятото, сега е момента да се обърнете към StikCredit.bg и да имате незабравима ваканция! Стик Кредит е регулирана небанкова финансова институция, която предоставя бързи и гъвкави финансови решения на своите клиенти. Кандидатстването за кредит става изцяло онлайн на нашата интернет платформа, само срещу лична карта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай