Нова услуга за клиентите на А1.

Поредно улеснение в Моят А1

Нова услуга за клиентите на А1. | StandartNews.com

A1 е първият телеком в България, който предоставя на своите клиенти иновативна услуга за следене на подадените от тях сигнали за технически затруднения с фиксирани услуги и за проследяване на инсталацията на нови услуги в реално време. Функционалността A1 Tracker е безплатна за абонатите на телекома и може да се използва с регистрация в Моят А1.

Всеки клиент с регистрация в приложението или уеб портала на Моят А1, който е подал сигнал за техническо затруднение или сключил договор за нова фиксирана услуга, може да следи статуса на своята заявка онлайн, без да е необходимо да се свързва с кол центъра на телекома. За потребителите това означава, че вече могат много по-ясно и лесно да виждат кога да очакват разрешаването на казуса или извършването на инсталацията.

А1 Tracker има специална секция, в която се влиза от нова икона най-отгоре на началния екран на Моят А1. Там клиентите ще виждат история на минали сигнали и поръчки с детайли за тях, както и активни заявки.

При наличие на активна заявка, в Моят А1 се визуализира автоматично банер на тракера с 4 последователни стъпки като етапи на обработка от въвеждане до финализиране. След клик на банера се влиза в детайли и конкретни срокове за отделните стъпки от процеса. Клиентите могат да виждат актуален статус към съответната стъпка, в която текущо се намира тяхната заявка, и какво предстои като следващ етап до приключването ѝ.

A1 Tracker е поредната нова функционалност на платформата за самообслужване на клиенти Моят А1 – мобилно приложение и уеб версия. Моят А1 дава възможност на потребителите за пълен контрол на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай