iPhone SE 3 може да бъде изненада за смартфоните през 2022 година

Най-добрите части на iPhone 13 за една трета от цената

iPhone SE 3 може да бъде изненада за смартфоните през 2022 година | StandartNews.com

Говори се усилено, че Apple подготвя още едно събитие през март, на което ще представи множество нови джаджи. Вероятно става въпрос за нов iPhone SE, iPad Air и евентуално нови Mac-ове. Това не е изненада, но може да предвещава един от най-впечатляващите iPhone-и, правени някога, твърдят специалисти

Липсата на iPhone SE 3 миналата година не беше изненадваща. Първият iPhone SE (пуснат на пазара през 2016 г.) се нуждаеше от четири години, за да се сдобие с наследник, тъй като продължи да се продава доста добре като евтина алтернатива на постоянно растящите цени на новата гама iPhone, както и някои хора се радваха на по-удобно за длан устройство.

Новият iPhone SE, пуснат на пазара през 2020 г., изглеждаше така, сякаш Apple чака до последния момент, за да пусне нов бюджетен iPhone, и следва традицията  си -  използва по-стар дизайн (този път iPhone 8), предлага достъп до стар хардуер, който някои хора все още харесват (Touch ID вместо Face ID), и вкарва мощен, актуален чипсет, за да подобри неща като живота на батерията.

Според анализите в апарата място ще намери голяма част от хардуера на флагмански модели, но в по-евтина опаковка. Ако пусне iPhone SE 3 сега, Apple няма да бъде "принудена" да използва по-модерен дизайн. Шасито на iPhone 8 е достатъчно модерно, за да бъде все още желано - извитите ръбове ще се харесат на онези, които не са се влюбили в индустриалния дизайн на Apple след iPhone 12.

Всичко за сега са само слухове, но според много от запознатите анализатори точно в момента пазарът има нужда от подобен модел – iPhone на ниска цена, изглеждащ така както изглеждаха апаратите на Apple преди няколко години, но с доста мощен хардуер.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай