Неделя,

Instagram тества функция за закачане на публикация

От: екип на Стандарт -
436
Instagram тества функция за закачане на публикация
A
A
A

Instagram тества функция, която ще позволи на потребителите да прикачат (pin-ват) публикации към мрежата на своите профили, пише TechCrunch .

Функцията, която в момента е възможна само за някои като част от теста, позволява на потребителите да подчертават конкретни публикации в горната част на мрежата на профилите си. Подобно на закачените туитове в Twitter или закачените видеоклипове в TikTok, акцентирането на отделни публикации в Instagram в горната част на профила би позволило на създателите да привлекат вниманието към съдържанието, без да изискват последователите да превъртат надолу през предишни публикации, за да го търсят.

Instagram вече позволява на потребителите да създават акценти на истории, които се появяват над решетките на профилите, а създателите често използват функцията, за да организират популярно съдържание като въпроси и отговори, акценти на събития и други.

Ако бъдат въведени извън теста, закрепените публикации могат да включват популярно съдържание, както и да се превърнат в нов тип дигитално рекламно пространство за влиятелни лица, работещи с марки, за да създават спонсорирано съдържание.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията