Илон Мъск търси кой да управлява Twitter

По думите му компанията ще бъде в стабилна позиция около края на тази година

Илон Мъск търси кой да управлява Twitter | StandartNews.com

Илон Мъск търси да „намери някой “, който да управлява Twitter до края на тази година.

Той първо трябва да „стабилизира организацията“ и да се увери, че „финансово е в добро състояние“, каза Мъск. „Вероятно към края на тази година ще е подходящо време да намерим някой, който да управлява компанията“, каза той. По думите му компанията ще бъде в стабилна позиция около края на тази година.

През декември милиардерът каза, че ще се оттегли от поста главен изпълнителен директор на Twitter, но само когато определи наследник, след като милиони потребители на Twitter гласуваха за отстраняването му в анкета, която той създаде в платформата.

Тогава Мъск написа в Twitter, че ще подаде оставка веднага щом намери някой достатъчно глупав, за да поеме работата! Той добави, че след оставката си като главен изпълнителен директор, той ще „ръководи екипите за софтуер и сървъри“ в Twitter, което показва, че може да продължи да контролира голяма част от вземането на решения в компанията.

Мандатът на Мъск като главен изпълнителен директор доведе до мащабни, понякога хаотични смени в една от най-влиятелните компании за социални медии в света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай