Garmin представи умен часовник с безкраен живот на батерията

Instinct 2 идва в два размера и има нови възможности за тренировки

Garmin представи умен часовник с безкраен живот на батерията | StandartNews.com

Garmin представи най-новия си издръжлив часовник за различни спортове: Instinct 2. Новият модел е продължение на Garmin Instinct от 2018 г. и вече се предлага в два размера на корпуса - оригиналния 45 мм и нов, по-компактен 40 мм модел.

Соларният Garmin Instinct е един от най-високо оценени часовници на Garmin, до голяма степен благодарение на забележителния живот на батерията, а Instinct 2 не му отстъпва. Той се предлага както в стандартна, така и в соларна версия, а с редовна доза слънчева светлина соларните модели могат да продължат да работят неограничено време в режим на смарт часовник.

Instinct 2 е снабден и с нови тренировъчни инструменти, включително функцията VO2 max, която беше широко търсена от собствениците на оригиналния часовник. Както и оригиналният Instinct, той е водоустойчив до 100 метра, което го прави подходящ за пръски, дъжд или сняг, душ, плуване, гмуркане във вода, гмуркане с шнорхел и високоскоростни водни спортове.

Часовникът има и нов външен вид. Докато повечето от последните версии на Garmin се предлагаха във вкусно приглушени нюанси на черно, сиво и сиво, Instinct 2 се предлага в разцветки като Electric Lime, Poppy и Neo-Tropic. Подобно на оригиналния Instinct, Garmin Instinct 2 се предлага в няколко специални издания, предназначени за специфични условия и дейности: Surf, Tactical и Camo.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай