Черен петък в Mobisector.com

Вижте няколко съвета за интелигентно пазаруване през Черния петък

Черен петък в Mobisector.com | StandartNews.com

Черният петък е най-добрият ден в годината, истински празник за всеки рационален човек, който знае как да пазарува. Mobisector.com предлага широко разнообразие от продукти – от смартфони до прахосмукачките робот. Всички те идват със зашеметяващи оферти през Черния петък. Не пропускайте! Черният петък в Mobisector.com ще бъде за периода 25.11 – 27.11

Вижте офертите тук : Черен петък в Mobisector.com

Смартфони - моделите са с различни характеристики и в различен ценови клас. Това са смартфони на марки, които са известни в цял свят: Apple, Xiaomi, Oneplus , Blackview, Doogee, Huawei, Meizu, Samsung, Vivo и др. Чрез лесната навигация на сайта клиентите могат да сравнят лесно и бързо модели, които им харесват и отговарят на техните изисквания. Предлагат се и удароустойчиви модели.

Прахосмукачките робот - освен класическите модели прахосмукачки, се предлагат и модерните тип роботи (Xiaomi, iRobot, Cecotec Conga, Lenovo, Ilife и др.). Те са неотменна част от концепцията „smart home“. С прахосмукачките роботи почистването вече няма да бъде в списъка с досадни и неприятни задължения.

В онлайн магазина ще намерите още: ТВ, електроника и фото, лаптопи и таблети, компютри и периферия, малки електроуреди, GPS навигации, пречистватели на въздух, електрически скутери и др.

Ето няколко съвета за интелигентно пазаруване през Черния петък:

  • Направете списък за пазаруване

Съставете списък за пазаруване по важност. В деня на пазаруването предпазвайте списъка си за пазаруване от претрупване и купувайте нещата, от които наистина се нуждаете.

  • Планиране на бюджета

За да не потънете във водовъртежа на намаленията, преценете колко можете да похарчите за пазаруване. Това ще ви позволи да купите правилните продукти и да се предпазите от импулсивни покупки.

  • Подготовка за пазаруване

Преди началото на продажбите се проучете интерфейса, каталозите на онлайн магазина. Изберете желаните продукти и ги добавете в кошницата за пазаруване.

  • Бъдете спокойни и запазете разсъдъка си!

Купете това, от което наистина се нуждаете Поддържайте списък за пазаруване пред себе си и се придържайте към него.

  • Времето е пари

По време на разпродажбата действайте бързо. Виждали ли сте кадри по телевизията, на които се вижда как хората в чужбина щурмуват магазините в първите минути на разпродажбата? Затова не губете време!

Най-продаваните артикули и размери в продажба се изчерпват бързо и хората могат да се борят за тях. Същото правило важи и за интернет. Ако дълго и задълбочено разглеждате асортимента и цените, докато пиете кафе вкъщи пред компютъра си, други ще купят всички "вкусни" неща.

  • По време на разпродажбите можете да закупите желани артикули с голяма отстъпка, но обикновено те са в ограничени количества.

Първите клиенти ще имат късмета да купят определен артикул на изгодна цена. Останалите ще видят надписа "артикулът е изчерпан". Искате ли да сте сред щастливците? Просто следвайте принципа - колкото по-рано, толкова по-добре, в нашия случай - много по-добре! Особено ако сте се подготвили за покупката.

  • Спазвайте правилата за безопасност при онлайн пазаруване
  • Ако не сте успели да направите необходимите покупки

Не се чувствайте зле, ако не сте успели да си купите това, от което сте имали нужда в Черния петък. След уикенда идва киберпонеделникът - конкурент на Черния петък. На този ден магазините също предлагат добри отстъпки на своите стоки. Така че продажбите продължават!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай