Автомобилите на Mercedes-Benz получават поддръжка за Spatial Audio в Apple Music

слугата вече е интегрирана в информационно-развлекателната система MBUX в електрическите автомобили EQS и EQE

Автомобилите на Mercedes-Benz получават поддръжка за Spatial Audio в Apple Music | StandartNews.com

Apple обяви въвеждането на поддръжка на Spatial Audio от Apple Music като вградена опция в избрани автомобили Mercedes-Benz. Услугата вече е интегрирана в информационно-развлекателната система MBUX в електрическите автомобили EQS и EQE, както и в моделите Mercedes-Maybach и S-класа.

"Качеството на звука е изключително важно за Apple Music, затова сме щастливи, че си партнираме с Mercedes-Benz, за да направим Spatial Audio в Apple Music за първи път достъпно в автомобил. Пространственото аудио прави революция в начина, по който артистите създават музика и феновете я слушат, и това е преживяване, което не може да се обясни с думи. Трябва да го чуете сами, за да го оцените. С Mercedes-Benz имаме по-голяма възможност да предоставим на абонатите си по цял свят музика, която напълно ги поглъща", каза Оливър Шусер, вицепрезидент на Apple за музика.

Пространственият звук на Apple Music ще се предлага в автомобили с висококачествената 4D звукова система на Burmester, която включва 31 високоговорителя, включително шест 3D високоговорителя и 18,5-литров субуфер. Собствениците на гореспоменатите модели автомобили, които са абонати на Apple Music, ще могат да използват функцията за съраунд звук в близко бъдеще. Очаква се в бъдеще опцията да бъде разширена за повече модели на автомобилния производител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай