3D принтиран джойстик позволява да играем PS5 с една ръка

За много потребители се оказва трудно да използват PlayStation 5 DualSense

3D принтиран джойстик позволява да играем PS5 с една ръка | StandartNews.com

Редица играчи са установили, че е трудно да използват контролера PlayStation 5 DualSense, отчасти поради неговия размер и тегло. И някои хора се опитват да улеснят други да се наслаждават PS5 игрите.

Ютубърът Акаки Куумери разкри, че е проектирал адаптер, който позволява на играчите да използват DualSense с една ръка. Бутоните L1 и L2 са репликирани от дясната страна на контролера. Има втора, допълнителна приставка, която предлага и входове за D-pad. Така че, освен бутона Share, играчите ще могат да използват целия джойстик с една ръка.

Тъй като DualSense е симетричен, Куумери казва, че прикачените елементи могат да бъдат обърнати, за да се поберат от другата страна на контролера. Просто трябва да огледате внимателно компонентите, преди да ги 3D принтирате сами.

Ютубърът представи адаптера на конкурс за дизайн на контролер с една ръка. Изобретението му може да се окаже полезно и за геймъри, които обикновено нямат проблеми при използването на DualSense с две ръце.

Разбира се, този нов дизайн няма да реши всички проблеми на играчите. Някои може да се уморят да движат контролера физически или да нямат сръчността да управляват бутоните само с една ръка. Все пак тази опция вече зарадва много потребители в мрежата.

А тук ще намерите още технологични новини!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай