Всички говорят за Кейт. Скандал на коронацията (ВИДЕО)

Един детайл от тоалета й предизвика недоволство

Всички говорят за Кейт. Скандал на коронацията (ВИДЕО) | StandartNews.com

Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появата си в Уестминстърското абатство за коронацията на крал Чарлз III. Но един детайл от облеклото на принцеса Кейт предизвика скандал и одумването й на Острова.

ВИЖ ОЩЕ: Коронацията на Чарлз III. Гледайте на ЖИВО

Внукът на краля, принц Джордж, служи като почетен паж - заедно с някои от внуците на Камила. На церемонията присъстваха принц Луи, както и прекрасната принцеса Шарлот.

Кейт бе заложила на прекрасен син тоалет. Синьо и червено са типичните кралски цветове и тук принцесата на Уелс бе спазила дрескода. Оказва се обаче, че тя е нарушила друго правило според британския „Експрес“. Дали това обаче е знак на неуважение към бащата на съпруга й или заобикаляне на правилата, тепърва ще се анализира от експертите по протокол.

Мидълтън се появи с флорална диадема на главата, вместо традиционната тиара, която трябва да носи. Първите коментари на специалистите по кралски етикет, е че това показва потъпкване на кралските й задължения.

Принцеса Шарлот бе приказна, сложила тиара на главата си, която е точно като тази на майка й. Момиченцето бе облечено в бяло.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай