Внучките на Елизабет II с първи думи след смъртта й

Скъпа бабо, искаме само да ти благодарим, казаха принцесите Беатрис и Юджини

Внучките на Елизабет II с първи думи след смъртта й | StandartNews.com

Принцесите Беатрис и Юджини споделиха емоционално изявление по повод загубата на тяхната баба Елизабет II. Това са и техните първи официални думи след смъртта на кралицата.

"Ние, както и мнозина други, мислехме, че ще бъдеш тук завинаги. И на всички нас ужасно ни липсваш. Ти беше нашият водач, любящата ръка на гърба ни, която ни водеше през този свят. Ти ни научи на толкова много неща и ние ще пазим тези уроци и спомени завинаги. Скъпа бабо, искаме само да ти благодарим. Благодарим ти за това, че ни разсмиваше, че ни правеше чай, че ни утешаваше, че ни радваше."

Осемте внуци на кралицата, включително и Хари във военна униформа, бдяха до ковчега ѝ в нейна чест. В преклонението участваха още принц Уилям, принцът на Уелс, Зара Тиндал и Питър Филипс, лейди Луиз Уиндзор и Джеймс, виконт, пише ladyzone.bg.

Внучките на Елизабет II подчертават, единственото им щастие в момента е, че баба им се е събрала с дядо им на небето. "Сбогом, скъпа бабо, за нас беше чест да бъдем твои внучки и много се гордеем с теб". Изразяват и надежда, че Чарлз, "кралят, ще продължи да води по твоя пример, тъй като и той е посветил живота си на службата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай