Тръмп зове за мощна републиканска вълна на вота

Аз обичам изборния ден и повечето от вас също го обичат, каза президентът

Тръмп зове за мощна републиканска вълна на вота | StandartNews.com

Доналд Тръмп предрече "червена" републиканска вълна от подкрепа за него и призова привържениците си да излязат да гласуват в изборния ден, за да заличат преднината на демократите, които са по-активни в предварителното гласуване, предаде Асошиейтед прес.

Пред привърженици в Дъбюк, Айова, президентът заяви: "Аз обичам изборния ден и повечето от вас също го обичат". След това подаде микрофона на дъщеря си Иванка, която е и негов старши съветник, която също призова привържениците му да го подкрепят. "Той всеки ден се бори толкова усърдно за всеки един от нас и сега вие можете да се борите за него", каза тя.

"Покажете на Джо Байдън и Демократическата партия какво смятате за техните десетилетия на предателства и злоупотреби", каза Тръмп на митинг северно от Детройт. Той си е поставил за цел да мобилизира електората си си с последна блицобиколка в така наречените колебаещи се щати и 10 предизборни митинга.

Пред репортери в Шарлът, преди митинга в Хикъри, Северна Каролина, Тръмп каза, че се готви за съдебни битки, свързани с изборите, по-специално заради гласуването по пощата. "Щом изборите свършат, отиваме там с нашите адвокати", заяви президентът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай