Топ ченге от КГБ с потресаващ разказ за Путин! Думите му

Наскоро нещо му стана в главата на този човек

Топ ченге от КГБ с потресаващ разказ за Путин! Думите му | StandartNews.com

Това, което Путин направи в Украйна, е върхът на идиотизма. Това заяви в интервю за интернет изданието GORDON Юрий Швец, бивш агент на КГБ, състудент на Путин и доскорошен негов приятел.

Според него преди година или две "нещо му е станало с главата" и вече не е същият човек.

"Погледнете го само, той е отчаян страхливец, медиен мачо... Гледате това бункерно същество, което седи на 7-10 метра от най-близките си сътрудници. Той е в паника за живота и здравето си", казва Юрий Швец и дава като контрапункт поведението на американския президент, който се срещна с бежанци от Украйна и посети американска военна база в Полша, в която седна сред войниците и яде пица с тях.

Според него през последните 20 години Путин не е правил големи глупости и не е проявявал каквато и да е рискова решителност, само добре премислена. 

"Не съм допускал, че може да нападне Украйна, защото винаги съм разсъждавал от гледна точка на това какво точно би му донесло това лично на него и на Русия. А подобно действие би било връх на идиотизма, безумие. И той той избра идиотизма", казва бившият разузнавач от КГБ. 

Според него все пак Путин не би натиснал ядреното копче от "чисто животинско чувство за самосъхранение".

"Допускам, че краят му ще е като на Муамар Кадафи. Историците след сто години няма да могат да разберат как една хилядолетна цивилизация може да престане да съществува заради такъв човек", добави Швец.

Той казва и че е напълно сигурен, че американското военно разузнаване знае много добре точно в кой бункер се крие руският президент, пише Офнюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай