Тайнствена красавица зад смъртта на внука на Робърт де Ниро

20-годишна бе арестувана

Тайнствена красавица зад смъртта на внука на Робърт де Ниро | StandartNews.com

Тайнствена красавица се оказа пряко свързана със смъртта на внука на холивудската звезда Робърт де Ниро. Полицаите в Ню Йорк са задържали жена, която според тях е пряко свързана със смъртта от свръхдоза наркотици на Леандро де Ниро Родригес, а по случая вече работят и федералните служби, съобщава интернет порталът Ти Ем Зи.

Източници от правоохранителните органи разказват, че 20-годишната жена е била арестувана в четвъртък от съвместна оперативна група на полицията и федералната служба и смятат, че тя е продавала наркотици на Леандро преди смъртта му, която според майка му се дължи на предозиране с фентанил.

В момента заподозряната се разпитва и все още не се знае какви обвинения ще й бъдат повдигнати, предаде БТА.

19-годишният Леандро де Ниро Родригес беше намерен мъртъв в апартамент на 2 юли. Той участваше във филма „Роди се звезда“ от 2018 г. в ролята на сина на най-добрия приятел на Брадли Купър, Джордж „Нудълс“ Стоун, изигран от Дейв Шапел. Леандро участва и в „Кабаре "Максим“ през 2018 г.

Източници от правоохранителните органи са съобщили пред Ти Ем Зи, че смъртта на Леандро се разследва като следствие от свръхдоза - в близост до тялото му са открити както наркотици, така и принадлежности за тях.

Макар че властите все още не са оповестили официалната причина за смъртта, майка му Дрена Де Ниро заяви миналата седмица: „Някой му е продал хапчета с фентанил, за които е знаел, че са подправени, но въпреки това му ги е продал“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай