Тамара Глоба побърка света! Каква прогноза даде

Руската топ астроложка посочи най-важните си очаквания

Тамара Глоба побърка света! Каква прогноза даде | StandartNews.com

Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на Павел Глоба, личен астролог на Владимир Путин. Пред европейски медии Тамара направи своята прогноза за 2023 г., като бе категорична: "Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за цялото човечество".

Според нея януари месец ще бъде критичен и ще определи някои от събитията, които ще разклатят света занапред. Тези кризи обаче ще бъдат началото на глобално преструктуриране на целия световен ред, промяна в цивилизацията и промяна в умовете на хората.

Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 г. А от 2026 г. светът ще започне да се преструктурира. Визите вече няма да съществуват. Чакаме постепенното унищожаване на границите, отварянето на държавите и изграждането на общ свят на приятелска основа", казва Глоба в свое интервю.

Астроложката обърна специално внимание на най-важните събития от 2022 г., които вълнуват целия свят. Тя отбеляза, че военният конфликт между Русия и Украйна все пак ще приключи, но това няма да се случи толкова скоро. Тамара Глоба увери, че ядрен удар няма да има. Тя подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени.

Абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени драстично, икономиката ще се промени. Хората, които са имали много, сега отново ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден момент ще грабнат в ръцете си нови неща – технологии, възможности, финансови потоци", коментира още тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай