Скърбящ баща обвинен, че "гледа строго" убиецът на дъщеря си

Скърбящ баща обвинен, че "гледа строго" убиецът на дъщеря си | StandartNews.com

Скърбящ баща снощи заяви, че вече не вярва в правосъдието, след като бе обвинен в тормоз срещу убиеца на дъщеря си.

Полицията във Великобритания започнала разследване срещу 47-годишния Пол Бейкър, заради оплаквания от семейството на шофьора, който под влиянието на наркотици блъснал момичето на човека.

19-годишният Робърт Белкуел е употребил канабис преди да се качи в автомобила, с който ударил 14-годишната Либърти. Младежът също така карал с превишена скорост и писал на телефона си докато бил зад волана, разказва още Daily Mail.

45-годишната майка на загиналото момиче била толкова съсипана, че обмисляла да извърши самоубийство на мястото, където загива детето й.

Вчера пък стана ясно, че полицията разследва бащата на жертвата заради оплаквания от семейството на убиеца в тормоз. И по-специално - "строго съзерцаване". Бащата е трябвало да се яви в полицията, за да даде обяснения за "продължителните погледи", които хвърлял само шест дни, след като той и съпругата му били в съда, за да видят как Блекуел получава присъда от 4 години за убийството.

Бейкър трябвало да отговаря вчера по обвиненията в тормоз, които били свалени в последната минута. Грозял го затвор заради "престъплението" и въпреки че всичко това се разминало, потърпевшият признава, че се "чувствал като извършител, вместо като жертва".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай