Шокиращо! С какво се подмладява Путин

Процедурите са с кръв от елен

Шокиращо! С какво се подмладява Путин | StandartNews.com

Твърде любопитна новина, свързана с руския президент Владимир Путин.

69-годишният силен човек на Русия се подмладява с кръв, гръмна руската медия "Проект". От години се говори, че Путин се подлага на различни процедури и интервенции, за да се изглежда по-млад

"С напредването на възрастта Владимир Путин все по-често се обръща към нетрадиционната медицина", твърди изданието.

Според журналисти от медията руският президент периодично се подлага на кървави бани.

"Процедурите се извършват през пролетта. Тогава започват да растат рогата на маралите – благородни елени в Алтай. Костните израстъци все още са меки и са пълни с кръв, която се смята от някои почитатели на народната медицина за средство за подмладяване и за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Кръвта се източва и се налива във вана, в която се потапя пациентът", посочва "Проект".

"За животните това е мъчение, защото отрязването на рогата им причинява болка. От научна гледна точка няма доказателства, че кръвта на маралите да има каквито и да е било лечебни свойства", допълва изданието.

Според медията руският президент е бил "зарибен" с кървавите бани от военния министър в Москва Сергей Шойгу, роден в полите на планината Алтай.

"Освен президента на страната на въпросните съмнителни процедури се подлагат кметът на Москва Сергей Собянин и директорът на "Газпром" Алексей Милер", написа още "Проект".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай