Руски астролог каза кога ще има дворцов преврат срещу Путин

Русия има еднолично управление и пътят на страната до голяма степен зависи от това

Руски астролог каза кога ще има дворцов преврат срещу Путин | StandartNews.com

Още през август 2022 г. здравето на руския президент Владимир Путин ще започне да се влошава. Такава прогноза направи руският философ и окултист Андрей Космач в интервю с правозащитника Марк Фейгин.

В същото време експертът е сигурен, че здравословното състояние на Путин ще се влоши значително, но преврат в Руската федерация няма да има.

„През август ще започне силно влошаване на здравето на руския президент, което се потвърждава от много фактори, включително неговата натална карта и т. нар. слънчев хороскоп. 

Факт е, че дори знаем минутата на раждането на Путин, което е много рядко.

А от август до края на октомври започва процесът на напускане му от власт. Де юре той ще остане президент и де факто цялата власт ще премине в ръцете на т.нар. колективно управление орган, който можем да наречем Държавен съвет, който, между другото, също е включен в Конституцията на Русия – той присъства там“, отбеляза Космач, цитиран от УНИАН.

Той не е сигурен, че това събитие ще стане публично известно, но както обикновено властите в Москва ще се опитат да го скрият.

„Толкова много експерти и анализатори смятат, че някакъв дворцов преврат е възможен в Русия, но, знаете ли, за съжаление, тези експерти и анализатори бъркат. Знаете ли, просто няма кой да го направи, този преврат. Ще обясня защо.

Всички служители, всички олигарси и всички служители по сигурността са дървени войници на Oorfene Juice, където самият руски суверен е действал като Oorfene Juice - това са неговите деца, това са неговите творения, които са създадени от него по негово подобие и образ. Предани са му. Но тяхната преданост се основава само на едно нещо - страх и нищо друго“, каза Космач, предаде Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай