Разкритие! Ето ги наследниците на Путин

Възможни да пет варианта

Разкритие! Ето ги наследниците на Путин | StandartNews.com

Много интересно предположение бе направено в Америка, свързано с бъдещето на управлението на Русия.

 Журналисти от Съединените щати назоваха своята версия за това как ще се проведат руските президентски избори през следващата година и кой може да претендира за статута на наследник на Владимир Путин.

Според Асошиейтед прес настоящият лидер на държавата може да откаже да номинира кандидатурата си. Следователно президент на Русия може да стане съвсем друг човек.

Експертите на изданието съобщиха, че първият кандидат на изборите може да бъде кметът на Москва Сергей Собянин, чиято дейност може да стане основата на предизборната кампания.

Вторият претендент, според АР, може да бъде секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев. Отбелязва се, че този политик има подобна гледна точка за политическите процеси като Путин.

Следващият претендент за поста може да бъде губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин.

Авторите се позовават на задкулисна информация за наследяването, която циркулира в интернет през последните няколко години.

„Ако Путин по някаква причина не е в бюлетината, не е ясно кой би могъл да заеме неговото място“, отбелязва медията.

Четвъртият и петият са бившият президент на Руската федерация и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев и министър-председателят на страната Михаил Мишустин.

Въпреки това AR нарича последния „технократ“, предполагайки, че той ще може да ръководи страната само докато новият президент встъпи в длъжност, временно.

По отношение на Медведев изданието прави негативни коментари, посочвайки, че по време на суверенитета на Медведев всъщност премиерът Владимир Путин продължава да управлява страната.

„Въпреки този пост, мнозина го смятаха за второстепенен за Путин“, пише медията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 5 месеца

Да сложат Медведев и да видим лошият Путин в изгнание ! Коментирайте това което правят Израел болни мозъци а и това което става в Европа . Цветята и розите прикючиха ! С любезното съдействие на западът естествено "либералният" запад

Откажи