Путин цял месец далеч от Москва

Президентът ще ходи на бой без правила и в патешка ферма

Путин цял месец далеч от Москва | StandartNews.com

Москва. Президентът на Русия Владимир Путин почти няма да се появява в Москва в следващия един месец. Той ще прекара това време в командировки и само за кратко ще се връща в руската столица. Очакват го двубои без правила, байкърски фестивал, патешка ферма и обиколка из редица "строежи на века", пише "РБК дейли".

През работния си уикенд в резиденция "Бочаров ручей" в Сочи Путин ще разговаря с чуждестранен лидер, после - може би заедно с госта, ще гледа битки без правила, разказват организатори. Руският лидер три пъти е наблюдавал местните побоища. Всяка година в Сочи са канили и холивудска звезда - два пъти е идвал Жан-Клод ван Дам, а миналата година - Стивън Сийгъл.

В Южна Русия Путин ще посети Ростов на Дон, където ще разгледа ферма за отглеждане на патици - първото промишлено производство на патешко месо в страната. Кремъл не изключва президентът да се отбие и на байкърски фестивал във Волгоград - поканен е от Александър Залдостанов с прякор Хирурга, лидер на бандата "Нощни вълци". Миналата година държавният глава не пропусна мотошоуто в Севастопол, където се яви на триколесен мотор.
До края на месеца Путин ще направи и обиколка из няколко града в Сибир. Може да инспектира и о-в Руски край Владивосток, където преди година скандално приключи т. нар. строеж на века.

През септември руският лидер ще участва в среща на върха на Г-20 в Санкт Петербург, която се очертава доста пикантна заради развилата се полемика между Москва и Вашингтон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай