Пророчица изуми света! Предсказанието

Каза кога щял да настъпи мир на Земята

Пророчица изуми света! Предсказанието | StandartNews.com

През последните десетилетия темата за края на света е доста гореща, като повечето от казаното и написаното са спекулации и чиста проба лъжа. Измислени са от хора, които искат да притеснят населението, да постигнат свои лични цели или просто да привлекат вниманието към себе си. В България са живеели много видни ясновидци и пророци като Баба Ванга и Слава Севрюкова, пише sofialive.bg.

Журналист събира всичко казано от Севрюкова и издава книга. В нея хората могат да намерят много пророчества за миналото, настоящето и бъдещето. Могат да открият субективната истина, да намерят дори себе си и поне малко да се замислят за съществуването си.

В една от последните глави, озаглавена "За последните времена" Севрюкова споделя какво ни очаква в не толкова далечното бъдеще. Ето думите ѝ:

Това са "последните времена". "Последни", защото прекалено много хора обитават тази земя. Не останаха души отвъд... Все повече се въплъщават, за да се изчистят плевелите в тях.

Много рано ще настъпи лошото, отколкото се предвижда и очаква. Ще има много гладуващи и умиращи хора...

Към третото десетилетие от началото на второто хилядолетие ще започнат злокобните събития.

Предстои настъпване на страшни бедствия - епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух в зло, каквото досега не е било

Задава се преломна епоха на кармично разплащане. Милиони и милиарди души ще се въплъщават. Да се изчистят от тегобите на миналото. А после още по-трудна - на преминаване обратно в отвъдното. Масово и внезапно. Милиони и милиарди души бързо ще заминат от другата страна на мира. Геопланетарни катаклизми. Но светът не ще погине.

Пренаселени сме. За да се установи балансът, милиони и милиарди трябва да преминат в Отвъдното - бързо и заедно... Мащабните природни катаклизми ще предизвикат войни и глад.

Хората в идните времена ще са тъй духовно извисени, че няма да гледат на смъртта с нашия див ужас. Ще имат знания за Отвъдността, за кармата и закономерностите на прераждането. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното.

Ще оцелеят хората по високите места. Хармонията ще се възвърне след бедствията. Земята няма да е срината. Животът ще продължи още по-бурно, устремен към единение с Природата.

Дадени неща ще се преживеят. И тогава вече ще настъпи Духовното при човека. Това ще започне към 2025-2030 година. След природните изпитания се задава ера на Духовността.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай