Сряда,

Пророчица изуми света! Предсказанието

От: Редактор -
8976
Пророчица изуми света! Предсказанието
A
A
A

През последните десетилетия темата за края на света е доста гореща, като повечето от казаното и написаното са спекулации и чиста проба лъжа. Измислени са от хора, които искат да притеснят населението, да постигнат свои лични цели или просто да привлекат вниманието към себе си. В България са живеели много видни ясновидци и пророци като Баба Ванга и Слава Севрюкова, пише sofialive.bg.

Журналист събира всичко казано от Севрюкова и издава книга. В нея хората могат да намерят много пророчества за миналото, настоящето и бъдещето. Могат да открият субективната истина, да намерят дори себе си и поне малко да се замислят за съществуването си.

В една от последните глави, озаглавена "За последните времена" Севрюкова споделя какво ни очаква в не толкова далечното бъдеще. Ето думите ѝ:

Това са "последните времена". "Последни", защото прекалено много хора обитават тази земя. Не останаха души отвъд... Все повече се въплъщават, за да се изчистят плевелите в тях.

Много рано ще настъпи лошото, отколкото се предвижда и очаква. Ще има много гладуващи и умиращи хора...

Към третото десетилетие от началото на второто хилядолетие ще започнат злокобните събития.

Предстои настъпване на страшни бедствия - епидемии, глад, мор, смрад. Тогава онуй, което не е унищожено от Природата, ще го довършат войните. Ще има чудовищни прояви на човешкия дух в зло, каквото досега не е било

Задава се преломна епоха на кармично разплащане. Милиони и милиарди души ще се въплъщават. Да се изчистят от тегобите на миналото. А после още по-трудна - на преминаване обратно в отвъдното. Масово и внезапно. Милиони и милиарди души бързо ще заминат от другата страна на мира. Геопланетарни катаклизми. Но светът не ще погине.

Пренаселени сме. За да се установи балансът, милиони и милиарди трябва да преминат в Отвъдното - бързо и заедно... Мащабните природни катаклизми ще предизвикат войни и глад.

Хората в идните времена ще са тъй духовно извисени, че няма да гледат на смъртта с нашия див ужас. Ще имат знания за Отвъдността, за кармата и закономерностите на прераждането. Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното.

Ще оцелеят хората по високите места. Хармонията ще се възвърне след бедствията. Земята няма да е срината. Животът ще продължи още по-бурно, устремен към единение с Природата.

Дадени неща ще се преживеят. И тогава вече ще настъпи Духовното при човека. Това ще започне към 2025-2030 година. След природните изпитания се задава ера на Духовността.

 


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички