Председателят на партия МИР поздрави президента на Русия за изборната му победа

Ето какво написа в него

Председателят на партия МИР поздрави президента на Русия за изборната му победа | StandartNews.com

Председателят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев изпрати поздравителен адрес до Владимир Путин. Ето какво написа в него:

Уважаеми господин Президент,

Имам честта и удоволствието от името на политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) и лично от свое име най-сърдечно да Ви поздравя с победата Ви на редовните президентски избори, състояли се в Руската Федерация!

Дълбоко сме впечатлени от огромното доверие, което гласуваха народите на Руската Федерация на своя президент. Да бъдеш ръководител на велика държава и да бъдеш избран безусловно от народа си е високо признание, но и огромна отговорност.

Руската Федерация действително е уникална държава, която може да бъде представена и като планетарна държава на територията, на която живеят много народи, със своя език, писменост, култура и религия. Русия е удивително обединение на народите с общ език за междунационално общуване със стремеж към добро, справедливост, равноправие, традиционни семейни ценности, а в случая на появила се външна заплаха, с готовност да се обедини и да се изправи за защита на държавата си. Днес, когато е налице заплаха за потискане на самобитността на народите, налагане на измислени ценности, насочено към разрушаване на личността, Русия като държава-цивилизация може да предложи своя опит и знания по устройството на новия световен ред, основан на уважение и общо развитие.

Надявам се, че Вашата дейност като държавен глава и занапред както и до сега ще съдейства за активното и конструктивно развитие на българо-руските взаимоотношения, които имат дълга и богата история. Те неизменно са основани на братска дружба, културна и духовна близост, които свързват нашите два народа. Православното братство и най-близките ни отношения са издържали редица тежки изпитания, обрати и крайности, каквито за съжаление са и днешните, но те са и пример за действена взаимопомощ, добронамереност, добросъседство, взаимно уважение и привързаност към вярата в доброто, в съборността и православната етика. 

Уважаеми Владимир Владимирович,

Желая Ви от все сърце крепко здраве, благополучие и успех във всички Ваши лични и държавни дела!

С уважение и най-добри чувства:

Симеон Славчев, председател на партия МИР

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай