Пол Уокър се разбил със 160 км/ч

Пол Уокър се разбил със 160 км/ч | StandartNews.com

Лос Анджелис. Причината за фаталната катастрофа на 30 ноември, в която загина холивудската звезда Пол Уокър, е превишена скорост. Това сочат новите заключения на съдебните следователи от Лос Анджелис. Поршето, управлявано от приятел на звездата финансовия консултант Роджър Родас, се е движило с около 160 км в час. Ограничението на пътя в градчето Санта Кларита, щата Калифорния, е било 70 км в час. Затова Родас е изгубил контрол над управлението, което е довело до фаталния сблъсък в крайпътното дърво и последвалия взрив. При анализа на кръвта на Уокър и Родас медиците не са открили следи от алкохол или от наркотични вещества. Двамата са починали от "комбинирания ефект на травматичните наранявания и изгарянията". Уокър е получил множество фрактури. Счупени са били повечето от костите му - челюстта, ръката, ребрата, тазът.

Родас пък е имал четвърта степен изгаряния на главата и шията, фрактура на черепа.
Снимките на седмия филм от екшън поредицата "Бързи и яростни" бяха спрени след смъртта на Уокър. Най-важните сцени с участието на героя му все още не бяха заснети. "Юнивърсъл пикчърс" отложи премиерата на една от най-успешните си марки, реализирала над 2 млрд. долара печалби, за 10 април 2015 г. Феновете се чудеха дали ще има промени в сюжета, или друг актьор да замени Уокър. Според официална информация от студиото авторите ще пенсионират персонажа, така че "ще задоволи почитателите на поредицата и ще позволи на режисьора и монтажиста да използват всички заснети сцени с Пол Уокър".

Неговият колега от "Бързи и яростни" Вин Дизел изглежда все още не може да се справи със загубата на добрия си приятел. Той често публикува техни снимки в профилите си в Туитър и Фейсбук. "При нас винаги имаше моменти с много смях. Постигнахме толкова много през 2013 г. Сложността на братството и болезнената празнина от неговото отсъствие...", написа тези дни Дизел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай