Почина легендарна порно звезда. Жена на президент

Която има деца от мексикански президент

Почина легендарна порно звезда. Жена на президент | StandartNews.com

Голяма загуба за порно индустрията, която потъна в траур. Отиде си една от най-известните порноактриси - Саша Монгенегро-Попович, съобщава порталът Tvynovelas. 

Мексиканската звезда от югославски произход почина на връх празника на влюбените Свети Валентин след прекаран инсулт. Дъщерята на Саша разкри, че тя е страдала и от рак на белия дроб. 

В чест на своите родители, които са аристократи от Черна Гора, Саша взима псевдонима Монгенегро. Започва да се снима във филми и телевизионни сериали, включително порнопродукции в началото на 1970 г.

Сред тях са „Санто срещу черната магия“, „Вампирите от Койоакан“, „Снежанка и нейните седем любовници“, „Трудният живот на жените от Easy Virtue” и много други.

От 80-те години на миналия век тя има връзка с женения мексикански президент Хосе Лопес Портильо и има син и дъщеря от него. Те се ожениха през 2000 г., след като съпругата му почина, а Портило почина през 2004 г. Той беше с 26 години по-възрастен от актрисата! 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Фанети Мазакура
преди 2 месеца

Тази яко е “празнувала“ Свети Валентин, сигурно с цяла рота ебачи, та май не е издържала дъртата и шунда...

Откажи