Островът тръпне за Чарлз. Къде хванаха Меган!

Скандални снимки на съпругата на принц Хари

Островът тръпне за Чарлз. Къде хванаха Меган! | StandartNews.com

От дни насам тема номер едно из световните медии е шокиращата новина, разпространена от Бъкингамския дворец, а именно, че крал Чарлз III е диагностициран с рак.

Покрай притеснителната новина за крал Чарлз III се разбра, че по-малкият син на краля, който заряза британското кралско семейство, отива да се види с него. Срещата на Хари и Чарлз III бе изключително кратка, а веднага след като Хари се завърна в САЩ предизвика нов скандал, заради който всички във Великобритания побесняха.

Но оказа се, че и съпругата на Хари – Меган Маркъл, се изцепи с доста неадекватно в момента поведение. Тя бе изловена как се хили неудържимо, докато шофира автомобила си из квартал Монтесито, в който живеят.

Странното й шофиране бе първата й публична изява, след като се разбра за диагнозата на британския крал – нейният свекър. По всичко личи, че тя няма притеснения около здравословното състояние на Чарлз III.

Седнала зад волана на черния си Range Rover Меган се бе нахилила от ухо до ухо и се бе дегизирала с бяла бейзболна шапка и чифт тъмни слънчеви очила. С едната ръка държеше волана, а с другата огромна часа с кафе, пише Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
asek
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи