Нова конспирация за смъртта на Даяна скандализира Острова

Даяна записвала секс тайните на Чарлз

Нова конспирация за смъртта на Даяна скандализира Острова | StandartNews.com

Още от фаталната катастрофа през 1997-а животът и смъртта на Даяна са обект на конспиративни теории, вариращи от убийство от тайните британски агенти и бременност до това, че Доди Файед е бил целта на похитителите, а не принцесата на народа. Последната теория е, че Ди е водела дневник за секстайните на кралското семейство. В тетрадката Даяна навлиза в интимни подробности за лудориите в спалнята на Чарлз и любовницата му Камила Паркър Боулс, която по-късно става негова втора съпруга.

Писателят Алън Пауър открива тази информация, докато прави разследвания за своята книга за Даяна и конспирациите около нея. Според него тя виждала, че бракът й бил на път да приключи и започнала да регистрира не само забежките на Чарлз с Камила, но и за еротичните навици на други членове на династията. Имало дори информация за висш член на кралското семейство, който бил хванат в леглото с човек от персонала, при това от мъжки род.

"Този дневник е доста мощно оръжие. Писанията биха застрашили монархията. В тях се описва какво харесва Чарлз в леглото", казва Пауър пред британската преса. Той е убеден, че Даяна е планирала да използва фактите, за да получи достъп до синовете си Уилям и Хари след развода. Приятел дори се канел да публикува скандалните разкрития в чужбина. Само 18 месеца след тази случка Даяна загива в ужасяващата автомобилна катастрофа в Париж, а някой е успял да се промъкне в двореца Кенсингтън и да открие тетрадката. "Никой никога няма да разбере къде е дневникът на Даяна", казва писателят.

Алън обаче е категоричен, че смъртта на принцесата е убийство, а не авария - именно заради всичко, което тя знае за сексуалните навици на монархията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай