Нова точка за Тръмп. Мина в атака

Обяви се за "дисидент"

Нова точка за Тръмп. Мина в атака | StandartNews.com

Нова точка отбеляза бившият президент на САЩ Доналд Тръмп. Той спечели с лекота първичните избори в щата Южна Каролина и се представи за "дисидент" заради различните съдебни дела, които се водят срещу него. Тръмп също предупреди, че Америка може да бъде въвлечена в Трета световна война и да я загуби, ако той отново не бъде избран за президент:

"Това е залогът на тези избори, държавата ни е подложена на унищожение и единственото, което стои между вас и нейното заличаване, съм аз!", подчерта Тръмп на най-голямото годишно събиране на републиканци.

При над 90 процента преброени бюлетини, че единственият останал съперник на Тръмп - бившият постоянен представител на САЩ в ООН Ники Хейли получава 39 процента, а Доналд Тръмп - 60 процента.

Хейли заяви, че няма да се оттегли от надпреварата, въпреки загубата на първичните избори в щата Южна Каролина, щат на който тя е била губернатор и смятан за неин бастион.

Следват първични избори в Мичиган, Мисури, Айдахо, а на 5 март ще бъде Супервторникът, в който гласуват едновременно петнадесетина щата, сред които Тексас, Калифорния, Колорадо и Вирджиния.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи