Нов удар по любителите на Макдоналдс в Русия, какво им забраниха

Поставен в заведение в Москва е списък от правила, които посетителите трябва да спазват

Нов удар по любителите на Макдоналдс в Русия, какво им забраниха | StandartNews.com

"Макдоналдс", който стана "Вкусно и точка" в Русия, забрани на клиентите да си правят селфита или изобщо да снимат без разрешение в един от ресторантите, съобщава изданието „Инсайдър“.

Поставен в заведение в Москва е списък от правила, които посетителите трябва да спазват, включително да не използват ролкови кънки или да прибягват до неприличен език.

Руското издание „Падьом“ съобщи, че списъкът е изложен в ресторанта, за да го виждат клиентите. От „Вкусно и точка“ отговарят, че това са вътрешни правила на фирмата и че ограниченията върху снимането са свързани с безопасността и предотвратяването на това да бъдат фотографирани други посетители, без да са дали съгласие.

Не е ясно кога е публикуван списъкът с правила, но съобщението на „Падьом“ идва само няколко дни след като се появиха твърдения, че веригата е сервирала за вечеря мухлясали хлебчета за бургери и сос с изтекъл срок на годност. Освен това спря продажбата на пържени картофи, за което „Вкусно и точка“ се оправда с недостига на картофи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай