Не е за вярване! Гениален обир на МОЛ

Хората са шашнати от ситуацията

Не е за вярване! Гениален обир на МОЛ | StandartNews.com

Нагло престъпление, на което обаче едва ли не може да се завиди за гениалността!

Мъж обра бижута от мол в Полша, като преди това прекарал няколко часа, стоейки като манекен на витрината на един от магазините.  Куриозната случка е от Варшава, съобщава Блиц.

22-годишният младеж, чието име полицията не назовава, бил заснет да стои неподвижно и да държи чанта в ръка на витрината на магазина.

Полицията каза, че обвиняемият е отишъл на "лов" в различни щандове след затварянето, преди да се установи по-трайно пред секцията с бижута.

След това обаче огладнял и се наял до насита в едно от заведенията в мола. Решил да щурмува още един магазин, чиято щора не била спусната напълно. Там сменил дрехите си с нови.

След мощния шопинг мнимият манекен се върнал в секцията за хранене, за да се подкрепи още малко.

Полицията във Варшава каза, че персоналът и купувачите не са забелязали нищо необичайно преди затварянето, тъй като мъжът е стоял на витрината и се слял с аранжировката, където имало още няколко негови колеги, но неодушевени манекени.

На записите от охранителните камери се вижда, че той стои неподвижно, докато „се уверил, че е безопасно“. В крайна сметка неговият рай бил прекъснат, след като е забелязан от служители по сигурността на търговския център.

По-късно полицията разкрила, че това не е първото подобно провинение на живия манекен - 22-годишният мъж има в досието си влизане с взлом в друг мол, където се опитал да открадне пари и стоки.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай