На коя позиция е българската армия в света

На кое място са останалите държави

На коя позиция е българската армия в света | StandartNews.com

Турция се е изкачила с три места в списъка на най-силните армии в света, публикуван от базираното в САЩ издание Глоубъл файърпауър (Global Firepower), нареждайки се на осмо място в световната класация, съобщава турската телевизия НТВ. България заема 62-ро място сред всичките 145 държави в списъка.

При изготвяне на класацията и определяне на оценката на всяка страна компанията използва повече от 60 отделни фактора като технологична база, брой на военните, финансово състояние, логистика, мобилност и географско местоположение на страните, предаде БТА.

Списъкът на най-силните армии в света е оглавяван от САЩ, на второ място е Русия, на трето – Китай. Сред водещите военни сили са още Индия, Северна Корея, Обединеното кралство, Япония, Пакистан и Италия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
7 Коментара
Соколов
преди 3 месеца

Българска армия с военен министър украински фашизоид е само за обоза!!!

Откажи
Петър
преди 3 месеца

Абе момче ти първо правиш ли разлика между фашизъм и нацизъм и второ айде научи какво е фашизъм, а не да ми се правиш че знаеш от тва дето бай Тошо ти е бутал.

Откажи
Соколов
преди 3 месеца

А родствениците на Бандера и производните им апологети, гушнали топките им , какви са ? Политически проститутки или фашизоиди? Или и двете ! Айде чао и не изпускай топките ;)

Откажи
Николай
преди 3 месеца

Има хора още няколко живота да живеят ще си останат Комунисти..Революционери..Болшевики..Тюлените от север..разбраха че Революция няма да има..само нашите БКПшите БКП активисти...така ще си вървят

Откажи
Годо
преди 3 месеца

Не мрънкай "умен" преписващ теоретико! Единствената разлика за България е била в 2-3 хиляди "мърцини", от десетките хиляди и на двата "взрива" на глупостта и алчността...

Откажи
По-зле сме
преди 3 месеца

От африканците ПЛАТЕНА НАТОВСАКА АРМИЯ КОЯТО ПРИ РЪРВА ВАЙНА СЕ НААКАТ И ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ!! ЕДНА ИСТИНА:УКРИСТАН БЯХА ПО-ПОТГОТВЕНИ ОТ НАС НО ВЪПРЕКИ ТОВА РУСИЯ ИМ ПУКА ФАШИСТКИТЕ ЗАДНИЦИ!!!! СТИГА С ТОВА ФАШИСТКО НАТО, КОЕТО НИ НАРЯЗА ВОЕННАТА ТЕХНИКА И НИ КАРА ДА ИМ КУПУВАМЕ АМЕРИКАНСКИЯ НЕНУЖЕН БОКЛУК.Т.Е ТЕХНИКА КОЯТО НЯМА ДА НИ СВЪРШЕ МНОГО РАБОТА НА ФРОНТА.ДОКАЗАНЕЛСТВО Е УКРОПИЯ!!!

Откажи
Тагаренко
преди 3 месеца

На инструктаж за ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА НИ!!!ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ РАЗГЛОБКА ТАКАВА,СКОРО ВИ ИДВА КРАЯ!!!

Откажи