Мистерия.Къде е любовницата на Путин.

От Швейцария не дават точен отговор

Мистерия.Къде е любовницата на Путин. | StandartNews.com

Слуховете за връзката на руския президент с бившата гимнастичка Алина Кабаева циркулират в публичното пространство от години.От няколко седмици се говори, че бившата гимнастичка е в Швейцария заедно с децата си.

Баща на децата й е Путин, според слуховете, които кръжат около Кремъл. След руската инвазия в Украйна, слуховете се възродиха с пълна сила, пишат световни агенции.

Федералното министерство на правосъдието и полицията на Швейцария казват за телевизия RTS, че са извършени необходимите проверки и няма индикация за присъствието на Кабаева на територията на страната.Последно се заговори, че Кабаева и децата й се крият в хижа с висока степен на сигурност някъде из Швейцария, вероятно в Тичино. Присъствието на Кабаева, обаче, не може да бъде потвърдено.

БЛИЦ припомня, че срещу Кабаева тече петиция, в която дотук са се подписали над 67 000 души, които настояваха швейцарското правителство да изгони бившата 38-годишна гимнастичка от страната.

Въпросната петиция бе подета преди две седмици от гражданите на Русия, Беларус и Украйна, които искат от официалните власти в алпийската страна да експулсират Кабаева обратно в Русия.

Самата Кабаева все още не е попаднала под ударите на международните санкции, насочени срещу всички, които са в близкото обкръжение на руския държавен глава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай