"Мис България": С Немцов бяхме семейни приятели

Борис Немцов и Антония Петрова при една от семейните им почивки в Египет

"Мис България": С Немцов бяхме семейни приятели | StandartNews.com

Антония Петрова и мъжът й ходели по курорти с убития политик

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин са от малкото българи, които са били близки приятели с Борис Немцов. Ходили са заедно на купони и семейни почивки. Затова, когато световните агенции гръмнаха за убийството на руския политик, "Мис България 2009" написа във Фейсбук: "В шок съм! Много жалко, че си отиде толкова хубав човек! Искрени съболезнования!".

"Познаваме се от 2006-та година. Оттогава всяко лято организирахме съвместни ваканции в Египет. И мъжът ми, и Борис са сърфисти. Познавам дъщеря му от първия брак, която е колкото мен, както и бившата му съпруга и синът му от втория брак, който е на 17 години в момента. Не съм се срещала с последната му приятелка", сподели красавицата пред Нова.

Тя е категорична - Немцов е бил изключително земен човек. "Не градеше стени към хората, независимо от ранга си, както правят повечето олигарси. Никога не съм чувала да се е страхувал за живота си, дори често се шегуваше по темата. Ходеше без охрана. Изумена съм и от факта, че убийството на Борис не е запечатано от охранителните камери.

Мястото на покушението е едно от най-оживените в Москва. Често съм минавала от там, защото офисът на съпруга ми е наблизо. Там има поне 20 камери", разказа дамата пред Ани Цолова и Виктор Николаев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай