Мелания облече тоалет в стил „Даяна“

Обикновената бяла рокля Dolce & Gabbana бе с контрастираща синя яка и изящен колан на кръста

Мелания облече тоалет в стил „Даяна“ | StandartNews.com

Мелания Тръмп отдаде безсловесна почит на вечно модния стил на принцеса Даяна, когато заедно със съпруга си Доналд пристигна в Бъкингамския дворец този следобед. 49-годишната първа дама на САЩ избра ансамбъл в една от любимите цветови комбинации на трагично загиналата принцеса - бяло и тъмносиньо.

Обикновената бяла рокля Dolce & Gabbana бе с контрастираща синя яка и изящен колан на кръста, а бялата й шапка Hervé Pierre беше допълнена с широка лента около горната част. Външния й вид завършваха чифт обувки с токчета, създадени от дизайнера Маноло Бланик (Manolo Blahnik).

Строгият ансамбъл напомня идеи от няколко комбинации, носени от Даяна, включително два костюма с бяло и тъмносиньо, демонстрирани от бившата съпруга на Чарлз при обществени ангажименти през 80-е и началото на 90-е години на миналия век.

Мелания и Доналд Тръмп бяха тържествено посрещнати в Бъкингамския дворец, като част от тридневната си визита във Великобритания. Топовни салюти предшестваха ръкуването британския престолонаследник принц Чарлз и съпругата му Камила.

По-късно Тръмп поздрави британската кралица Елизабет Втора, с която си размениха по няколко думи в присъствието на неговата дъщеря и съветничка Иванка и зетя му Джаред Кушнър. След няколко минути, прекарани в двореца, кралицата и президентът излязоха, за да изслушат британския и американския химни, изпълнени от кралските гвардейци, облечени в традиционните си червени мундири и шапки от меча кожа. Тръмп направи преглед на почетна рота.

В програмата на президента бяха обяд с кралицата, чай с Уелския принц и съпругата му в тяхната резиденция Кларънс хаус, а след това - официална вечеря. Но непредсказуемият американски президент има намерение да не се ограничава с протокола, а да дава мнения по парливия въпрос за Брекзит, както и за трусовете в британската политика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай